Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau suljettu kesäaikana
10.00-14.00

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00
lörd stängd på sommartid
9.00-13.00
Uutiset / Nyheter

Ompelupalvelu

uusimmatkuvat099.jpgSisustaminen on hauskaa! Sen varmistamiseksi on hyvä,että ompelu onnistuu, kun saat idean. Joskus hyvät, spontaanit ideat kaatuvat siihen, että pitäisi ommella! Nyt riittää, kunhan saamme sen idean tänne meille, työn alle, ja saamme paneutua asiaan. Tarvittaessa voimme siirtää ompelutyön ompelimoomme, jossa tapahtuu nopeita toteutuksia! Asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan toteutuksesta, ompelija sanoo heti, jos jokin idea tuntuu sellaisenaan hankalalta toteuttaa.

Kun tarvitset verhoja, sohvatyynyjä, päiväpeitteitä, pöytäliinoja tai muuta vastaavaa, se on meidän työtämme. Jos haluat ommella itse, tai joku muu ompelee sinulle, sekin käy! Kannustamme kotiompelijaa ja avustamme kankaiden leikkuussa, jos sellainen tuntuu tarpeelliselta. Neuvoja saa kysyä, reseptit eivät ole salaisia!

Mitä tarvitset, kun tilaat ommeltuja tuotteita?

Tärkeitä asioita ovat tietenkin mitat. Tässä vaiheessahan olet jo ostopäätöksen tehnyt väreistä ja laaduista ja kenties verhojen mallistakin.Mittaamisessa täytyy löytyä sellaiset "pelisäännöt", että ompelija ymmärtää toteuttaa juuri sitä, mitä tilaat. Kyselemme tilausta tehtäessä yksityiskohtia käytössäsi olevista ripustusmenetelmistä. Vihjeitä uuden rakentamisessa saat toki myös.Pääsääntönä mittaamisessa on, että mitataan sitä aluetta, jonka peittäjäksi verho, peite, liina ym tarvitaan. Älä mittaa pelkkää lasiruutua ikkunassa, vaan se koko leveys ja korkeus, jolle verho tarvitaan. Päiväpeitteen ompelemisessa pitää tietää sängyn koko ja se korkeus, kuinka paljon päiväpeite laskeutuu yli sängyn pään ja reunojen. Koti- ja yrityskäyntien yhteydessä me mittaamme kankaan tarpeen ja laskemme käännevarat. Asennuspalvelu kuuluu myös työhömme asiasta sovittaessa.

Tilattaessa sovitaan, mitä tilataan, montako kappaletta, toimitusajankohta ja hinta. Kun teet tilauksen myymälässä käydessäsi, riittää käsiraha ja toimituksen tapahtuessa loppusuoritus. Jos teet puhelintilauksen, voimme sopia maksumenetelmästä samassa yhteydessä.

silitys.jpg