Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau suljettu kesäaikana
10.00-14.00

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00
lörd stängd på sommartid
9.00-13.00
Uutiset / Nyheter

Textilinredning

Ordet inredningsdesign kan väcka en känsla av någonting som inte hör till en vanlig konsuments liv. Men inredning är livet och textilier är livet! Vi entusiasmeras av välfungerande helheter.

Du vill få en ide eller håller på att skapa någonting nytt till ditt hem, eller arbetsplats. Det är viktigt att hålla samman helheter och hitta metoder att blanda det du redan har med någonting helt nytt. Vi jobbar året runt med inredning.

Våra tjänster bygger på att vi har god erfarenhet. Det har stor betydelse, att vi följer tidens nyaste ideer, men att vi också känner saker från det förflutna.

Du kan komma till oss med alla frågor inom textilinredning. Kunden hos oss behöver aldrig tveka att fråga om större eller mindre tips. Om du önskar hembesök vid trakten fråga Helena Olsson-Keisu. Ni kan göra upp en tid. Hon kan komma att måtta, ge tips, sy,  hänga upp gardiner enligt din beställning.

Textil har alltid behövts och har funnits med oss i historien och skall finnas runt oss hela tiden. Textil i ett rum skapar personligheten, mjukhet, hela hemmets anda.

Textilinredning  Syservice  Tyger  Tillbehör Tillbaka

verhotupsut_keltti_matta.jpg