Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau
suljettu helmi-maaliskuussa

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00

lörd
stängti i februari-marsmånad
Huonekalukankaat

Asioida voi, oli kyseessä olohuoneen sohvan päällystäminen, keittiötuolien värien vaihto verhojen mukaan, asuntovaunutekstiilien uusiminen, veneen pressun ompeleminen, pieni tai iso sisustuskokonaisuus.

uusimmatkuvat101.jpg

Myymälässämme on huonekalukankaita, päiväpeitekankaita ja kaikenlaisia hauskoja sisustuskankaita. Verhoilun yhteydessä tarvitaan myös monenlaisia aputarvikkeita. Kankaiden menekin laskemiseen saattaa tarvita apua. Samoin tarvikkeiden.  Emme ole itse verhoilijoita, mutta käytössämme on asiantuntemusta erilaisien kysymysten yllättäessä. Autamme mielellämme oikeanlaisten määrien ostamisessa.

Vaativaan verhoiluun tilauskankaiden kokoelmia esim: Annala, Lauritzons, Orient Occident, Sirel,  Fuggerhaus, Pagunette ja projekteihin tarkoitettuja kokoelmia, kuten Almedahls CONTRACT jne. Verhoilun erikoistarvikkeita saamme tilaamalla asiakkaan tarpeiden mukaan.

huonekalu.jpgHuonekalujen verhoilu, entisöiminen ja kunnostaminen vaatii ammattitaitoa. Tiedossamme on asiantuntemusta Torniossa. Kannattaa kysellä verhoiluapua. Tilauskankaat saapuvat nopeasti myymäläämme ja verhoilijakin voi auttaa huonekalujen kuljetuksessa, kankaan menekin mittauksessa jne.

Olemme hankkineet kohtuullisen määrän erikoiskankaita. Saatavilla on nyt esim. erilaisia erikoisvahvoja ommeltavia nailonkankaita, pvc-kankaita, reppukankaita, markiiseja, lukuisia erilaisia keinonahkoja, ja pikkutarvikkeita. Tilaamme ja toimitamme perille erittäin joustavasti asiakkaan tarvitsemia erikoistarvikkeita. Käytämme kuljetusmuotona hyvin paljon Matkahuoltoa ja silloin tuote saattaa olla perillä asiakkaalla jo parinkin arkipäivän kuluessa.