Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau suljettu kesäaikana
10.00-14.00

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00
lörd stängd på sommartid
9.00-13.00
Uutiset / Nyheter

Huonekalukankaat

Asioida voi, oli kyseessä olohuoneen sohvan päällystäminen, keittiötuolien värien vaihto verhojen mukaan, asuntovaunutekstiilien uusiminen, veneen pressun ompeleminen, pieni tai iso sisustuskokonaisuus.

uusimmatkuvat101.jpg

Myymälässämme on huonekalukankaita, päiväpeitekankaita ja kaikenlaisia hauskoja sisustuskankaita. Verhoilun yhteydessä tarvitaan myös monenlaisia aputarvikkeita. Kankaiden menekin laskemiseen saattaa tarvita apua. Samoin tarvikkeiden.  Emme ole itse verhoilijoita, mutta käytössämme on asiantuntemusta erilaisien kysymysten yllättäessä. Autamme mielellämme oikeanlaisten määrien ostamisessa.

Vaativaan verhoiluun tilauskankaiden kokoelmia esim: Annala, Lauritzons, Orient Occident, Fryett´s Kangastalo,  Fuggerhaus, Pagunette ja muutamia projekteihin tarkoitettuja kokoelmia. Verhoilun erikoistarvikkeita saamme tilaamalla asiakkaan tarpeiden mukaan.

huonekalu.jpgHuonekalujen verhoilu, entisöiminen ja kunnostaminen vaatii ammattitaitoa. Tiedossamme on asiantuntemusta Torniossa. Kannattaa kysellä verhoiluapua. Tilauskankaat saapuvat nopeasti myymäläämme ja verhoilijakin voi auttaa huonekalujen kuljetuksessa, kankaan menekin mittauksessa jne.

Olemme hankkineet kohtuullisen määrän erikoiskankaita. Saatavilla on nyt esim. erilaisia erikoisvahvoja ommeltavia nailonkankaita, pvc-kankaita, reppukankaita, markiiseja, lukuisia erilaisia keinonahkoja, ja pikkutarvikkeita. Tilaamme ja toimitamme perille erittäin joustavasti asiakkaan tarvitsemia erikoistarvikkeita. Käytämme kuljetusmuotona sitä, mikä asiakkaalle parhaiten sopii.