Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau suljettu kesäaikana
10.00-14.00

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00
lörd stängd på sommartid
9.00-13.00
Uutiset / Nyheter

Sisustussuunnittelu


sisustus1.jpgParas vuodenaika sisustaa on milloin tahansa! On inspiroivaa saada olla mukana tarjoamassa sisustuksen loputtomiin kasvaneita vaihtoehtoja. Kankaita on myymälässämme ja maailma on kattomme alla käytettävissäsi. Innostua voi koska vain, ja silloin on hyvä löytää myös toteutuksia!

Sana sisustussuunnittelu voi vahingossa herättää liikaakin kunnioitusta tälle työlle. Toki ilolla voimme todeta onnistuneemme tähän mennessä monella tasolla. Käytäntö on tuonut tekniikkaa ja alan opiskelu on avartanut taitojamme. On suuri merkitys sillä, että seuraamme aikaamme, mutta tunnemme myös takavuosien toteutuksia. Pitkäaikainen perehtyminen alan virtauksiin on tuonut varmuutta työhömme. Tämän vuoksi meiltä nyt kysellään neuvoja ja mielipiteitä erilaisissa sisustustilanteissa.

london.jpgTuo toiveesi meille, ota mukaasi kuvia kotoa, tapettipalasia, sohvatyyny tai muuta sellaista. Ryhdymme ilolla etsimään sinulle soveltuvia vaihtoehtoja.Asiakkaan ei koskaan tarvitse arkailla kysymyksensä arvoa. Mekin kyllä sitten kyselemme asiakkaalta tiettyjä yksityiskohtia, kun ryhdymme punnitsemaan vaihtoehtoja.Jokainen tapaus on yksilöllinen. Sepä juuri antaa työllemme mielekkyyttä! 

Jos haluat parannella kotisi tai työpaikkasi tekstiilejä käymme luonasi sopimuksen mukaan. Suunnittelemme, mittaamme, ompelemme ja asennamme paikoilleen toiveesi mukaan. Käynneistä voi sopia Kemi-Tornio-Haaparanta-alueella. Helena Olsson-Keisu yrityksessämme tekee työtään ilolla!

uusimmatkuvat098.jpg