Yhteystiedot / Kontakt

Kangastalo ky
Kauppakatu 11
95400 Tornio
+358 (0)16-481853

org.nr FI 0210780-5

kangastalo@netti.fi

AVOINNA:

ma-pe
10.00 - 17.00
lau suljettu kesäaikana
10.00-14.00

svensk tid
månd. - fre.
9.00 - 16.00
lörd stängd på sommartid
9.00-13.00
Uutiset / Nyheter

Valmistuotteet

Sisustamisen tulee toimia harmonisena kokonaisuutena.Olemme huolellisesti miettineet, että saatavilla olisi kerralla kaikki yhteensopiva. Meiltä löydät tilan väritykseen sopivien verho-ja sisustuskankaiden tueksi materiaaliltaan ja tyyliltään hauskasti yhdisteltävissä olevia upeita pieniä yksityiskohtia.

kaitaliinoja.jpgValmisverhot  ovat sellaisenaan välittömästi valmiita koristamaan ikkunaasi, ja valmiskapastakin helppo ikkunakokonaisuus syntyy käden käänteessä! Lopputulosta voit vaikka somistaa vielä verhotupsuin tai -pannoin. Sisustuksen viimeistelyä varten meillä on tarjolla runsaasti  kaitaliinoja joilla saat nopeasti edustavan ja hauskan muutoksen sisustukseen.

Mikäpä se antaisikaan mukavamman loppusilauksen vastaverhoillulle sohvalle tai uudelle päiväpeitteelle, kuin uudet kauniit koristetyynyt! Valmiiksi ommellut tyynynpäälliset on suunniteltu sopimaan eri kokoisiin valmistyynyihin, jotka voit kopata täältä mukaasi saman tien.  Tyynynpäällisiä on tarjolla runsaasti eri värejä ja materiaaleja, ja totta kai voit teettää omien toivomuksiesi mukaiset mistä tahansa meiltä löytyvästä kankaasta,  jos vain maltat hetken odottaa.

kaitaliinoja.JPG